4 Corners of Croatia (4CC)

4 Corners of Croatia prvi je LRM event u Hrvatskoj koji s održavanjem počinje 2018 godine. Organizira se svake godine u drugoj polovini lipnja, malo prije špice turističke sezone.

Brevet pokriva cijelu Hrvatsku, i proteže se od najistočnije točke (Ilok), preko najsjevernije (Sveti Martin na Muri) i najzapadnije (Savudrija), pa sve do najjužnije točke do koje se može doći cestovnim biciklom (Molunat). Ovom rutom biciklist može iskusiti različite terene i klime, od vjetrovitih i vrućih cesta obalnog područja Hrvatske, preko brdovitih i prohladnih dijelova Gorskog Kotara, sve do ravnica Slavonije, Ruta vodi kroz najljepše dijelove zemlje i pokriva gotovo sve “obvezne” biciklističke pravce u regijama, čineći za biciklista jedinstveno brevetaško iskustvo.

S limitom od 113:29 h 4CC prelazi ukupno 1.450 km i savladava preko 16.000 m visinca.

Kako se radi o zahtjevnom brevetu koji će vrlo vjerojatno iscrpiti um i tijelo brevetaša, definirane su neke kvalifikacijske norme, jer nam je u interesu da svaki starter ujedno i završi ovu impresivnu vožnju. Tijekom prijave, svaki biciklist treba homologacijskim brojem dokazati da je odvezao brevet od najmanje 600 km u prethodnih 12 mjeseci, ili neki LRM sličnog karaktera (PBP, LEL, MGM, 1001 Miglia Italia, itd) u prethodne 2 godine.