BRM 200 km Čakovec – Otvorenje sezone 2022 – Najava

29. prosinca 2021. | Arhiva, Breveti - Arhiva

VAŽNO!

U SLUČAJU PADALINA, MOGUĆE POLEDICE I UVJETA KOJI ĆE BITNO UTJECATI NA SIGURNOST VOŽNJE, BREVETO ĆE BITI ODGOĐEN O ČEMU ĆU VAS IZVIJESTITI U SUBOTU, 1. SIJEČNJA 2022. PUTEM E-MAILA DO 14:00 SATI!

Pozdrav svima!

Zašto čekati proljeće kad se i zimi može voziti, ako nam vrijeme bude naklonjeno?  Bez puno filozofiranja vas pozivamo da otvorite novu brevet sezonu prvu nedjelju u 2022. godini. Zašto ne u subotu? Pa da ipak možete za Silvestrovo tulumariti…

Start i cilj je u 8:00 sati ispred benzinske postaje Adria Oil u Čakovcu uz južnu zaobilaznicu, u kafiću uz benzinsku (ima dovoljno parkinga) vas očekujemo kojih sat vremena ranije. Ravničarska trasa vodi nas smjer Čakovec – Ivanec – Lepoglava – Ivanec – Koprivnica – Donja Dubrava – Sveti Martin na Muri – Čakovec. Oko 700m vertikale skupit će se na nekoliko laganih hupsera i nadvožnjaka.

Sve kontrolne točke su benzinske postaje (koje rade da se možete opskrbiti) i gdje skupljate štambilje, osim u Lepoglavi gdje se slikate ispred Crkve sv. Marije odnosno Pavlinskog samostana.

Vremensko ograničenje je 13:30 sati, što znači da do cilja treba doći u nedjelju, 2. siječnja 2022. do 21:30 sati. Nakon dolaska na cilj slijedi okrjepa u pizzeriji Stari Hrast (parkinga za aute ima dovoljno), cca. 2 km od cilja (ovdje: https://tinyurl.com/3up269dk ).

Informacije 

  • Plan puta BRM 200 km Čakovec – Otvorenje sezone 2022
  • Karta BRM 200 km Čakovec – Otvorenje sezone 2022
  • GPX datoteke BRM 200 km Čakovec – Otvorenje sezone 2022
  • Na startu će svaki sudionik dobiti plan puta, kartu i breveto karton, a dužan je ispuniti Izjavu

Prijave

Startna pristojba iznosi 100 kuna. Prijaviti se (po potrebi i odjaviti) možete do petka, 31. prosinca, do 16 sati na: ksenija.oletic@gmail.com sa sljedećim podacima: ime i prezime, godina rođenja, poštanska adresa i broj mobitela.

Po uspješnom završetku breveta možete naručiti komemorativnu medalju (70 kuna).

Uz tehnički ispravan bicikl, obavezna je kaciga, za noćnu vožnju ili u uvjetima smanjene vidljivosti reflektirajući prsluk ili trake, prednje bijelo i stražnje crveno svjetlo i izotermalna folija. Svaki sudionik obvezan je uz sebe imati napunjen mobitel s brojem iz prijave na koji treba biti dostupan za vrijeme breveta. Od dodatne opreme preporučuje se sa sobom ponijeti priručni alat, pumpu, pribor za krpanje i rezervnu zračnicu.

Odustajanja obavezno javiti na broj s plana puta!

Na startu, odnosno cilju, kao i na kontrolnim točkama, svi sudionici su dužni pridržavati se propisanih epidemioloških mjera. Na startu je potrebno osim registracije ispuniti i Epidemiološki upitnik (sukladno ograničenjima i uputama koje će tada vrijediti).

Vidimo se !

Ksenija Oletić

Sljedeći brevet

Sljedeći brevet

BRM 200 km Đakovo

25 svibnja 2024 -Lička 2
Đakovo,Hrvatska31400
520725
DD dana
HH sati
MM min
SS sek
Brevet je startao!

Pretraži brevete

KALENDAR BREVETA 2024

Pretraži brevete

Arhiva