BRM 200 km Novi Vinodolski – Najava

4. rujna 2023. | Arhiva, Breveti - Arhiva

Pozivamo vas na prvi BRM 200 km Novi Vinodolski koji će se održati 14. listopada. Start breveta je u 7:00 sati. Vremensko ograničenje 13:30, do cilja treba doći do 20:30 sati.

Okupljamo se u caffe bar Passage (korzo Hrvatskih Branitelja 44) gdje će se obaviti prijave i podjela kartona (od 6 sati). Parking je osiguran za sve sudionike breveta.

Ruta nas vodi iz Novog Vinodolskog Jadranskom magistralom do Šmrike gdje se odvajamo desno na Krčki most, nastavljamo u pravcu Malinske, te skrećemo lijevo prema Dobrinju gdje je 1. KT u centru Dobrinja (fotografija Zvonika). Na Krčki most se vraćamo preko Čižića, a nakon mosta nastavljamo u smjeru Kraljevice i Kostrene gdje se približavano Rijeci i 2- KT Crkvi Majke Božje Trsatske (foto). Nastavljamo prema Orehovici, uspon prema Čavlima i dalje Lujzijanom do Gornjeg Jelenja (881m.n.v) što je i najveći uspon u trasi. Nakon toga dolazimo do 3. KT Jezero Bajer u Fužinama (foto), dalje idemo kroz Ličko polje do Lukova gdje skrećemo lijevo u smjeru Pletena. Nastavljamo do 4. KT Vidikovac Sviba (foto) i dalje prema Alanu. Slijedi spust prema Senju gdje je 5. KT Sunčani sat na 45 paraleli. Napomena: od Fužina do Senja (53km) nema trgovina da znate planirat opskrbu. Od Sunčanog sata nastavljamo Jadranskom magistralom do Novog Vinodolskog, do cilja: caffe bar Passage.

Informacije

  • Plan puta BRM 200 km Novi VInodolski
  • Karta BRM 200 km Novi VInodolski
  • gpx datoteke BRM 200 km Novi VInodolski
  • Na startu će svaki sudionik dobiti plan puta, kartu i breveto karton, te mora potpisati Izjavu

Prijave 

Startna pristojba iznosi 20 €. Po završenom brevetu, možete naručiti komemorativnu medalju za 10 €. Prijaviti se možete do četvrtka 12. listopada do 23:59 sati. U prijavi navedite Vaše ima i prezime, godinu rođenja, poštansku adresu i broj mobitela na koji vas možemo dobiti za vrijeme breveta.

Prijaviti se možete na putem emaila ovdje.

Popis prijavljenih možete naći .

Uz ispravan bicikl, obavezna je kaciga, reflektirajući prsluk ili trake, prednje bijelo i zadnje crveno svijetlo za noćni dio vožnje i vožnju u uvjetima smanjene vidljivosti. Preporučeno je imati rezervnu gumu i zračnicu, pumpu i alat. Obavezno sa sobom ponijeti važeću osobnu iskaznicu.

Nakon breveta osigurana je večera. Besplatni smještaj je osiguran u dvije kuće za petak i subotu, kapaciteta ukupno cca 35 osoba. Tko želi spavanje molim da se javi na:

Mob: 098 133 3969
Email: imaricic45@gmail.com
Ivan Maričić

U slučaju vjetra breveto može biti otkazan. Kontakt organizatora: 099 347 2486.

Renato Majić

Sljedeći brevet

Sljedeći brevet

BRM 200 km Đakovo

25 svibnja 2024 -Lička 2
Đakovo,Hrvatska31400
525235
DD dana
HH sati
MM min
SS sek
Brevet je startao!

Pretraži brevete

KALENDAR BREVETA 2024

Pretraži brevete

Arhiva