BRM 200 km Požega – Antivalentinovo 2022 – Najava

9. veljače 2022. | Arhiva, Breveti - Arhiva

VAŽNO!

U SLUČAJU PADALINA, MOGUĆE POLEDICE I UVJETA KOJI ĆE BITNO UTJECATI NA SIGURNOST VOŽNJE, BREVETO ĆE BITI ODGOĐEN O ČEMU ĆU VAS IZVIJESTITI U PETAK, 11. VELJAČE 2022. PUTEM E-MAILA DO 20:00 SATI!

Pozdrav!

Pozivamo vas na drugu ediciju breveta Antivalentinovo: start breveta je Ugostiteljski objekt Birc u Požegi, Osječka 19 u subotu 12. veljače u 8 sati. Ruta je uglavnom ravničarska i pogodna za uživanje uz par kava, ako ciljamo kraj limita; u slučaju lošijih vremenskih uvjeta, priča se pretvara u survival. Dakle, obje opcije primamljive.

Vremensko je ograničenje 13:30 sati, što znači da do cilja treba doći u subotu 12. veljače 2022. do 21:30.

Vidimo se!

Informacije

  • Plan puta BRM 200 km Požega – Antivalentinovo
  • Karta BRM 200 km Požega – Antivalentinovo
  • Gpx datoteke BRM 200 km Požega – Antivalentinovo
  • Na startu će svaki sudionik dobiti plan puta, kartu i breveto karton, te mora potpisati Izjavu

Prijave

Startna pristojba iznosi 100 kuna. Prijaviti se (po potrebi i odjaviti) možete do petka 11. veljače do 16 sati na: petar.gerstman@gmail.com sa sljedećim podacima: ime i prezime, godina rođenja, poštanska adresa i broj mobitela.

Po uspješnom završetku breveta možete naručiti komemorativnu medalju (70 kuna).

Uz tehnički ispravan bicikl, obavezna je kaciga, za noćnu vožnju ili u uvjetima smanjene vidljivosti reflektirajući prsluk ili trake, prednje bijelo i stražnje crveno svjetlo i izotermalna folija. Svaki sudionik obvezan je uz sebe imati napunjen mobitel s brojem iz prijave na koji treba biti dostupan za vrijeme breveta. Od dodatne opreme preporučuje se sa sobom ponijeti priručni alat, pumpu, pribor za krpanje i rezervnu zračnicu.

Odustajanja obavezno javiti na broj s plana puta!

Na startu, odnosno cilju, kao i na kontrolnim točkama, svi sudionici su dužni pridržavati se propisanih epidemioloških mjera. Na startu je potrebno osim registracije ispuniti i Epidemiološki upitnik (sukladno ograničenjima i uputama koje će tada vrijediti).

Vidimo se !

Petar Gerstman

Sljedeći brevet

Sljedeći brevet

BRM 200 km Đakovo

25 svibnja 2024 -Lička 2
Đakovo,Hrvatska31400
524825
DD dana
HH sati
MM min
SS sek
Brevet je startao!

Pretraži brevete

KALENDAR BREVETA 2024

Pretraži brevete

Arhiva