BRM 400 km Požega – Najava

14. rujna 2021. | Arhiva, Breveti - Arhiva

U subotu 25. rujna na rasporedu je po prvi puta BRM 400 Požega.

Start breveta je u subotu u 10 sati iz objekta „Zlatni lug“, Donji Emovci 32, u neposrednoj blizini Požege. Ruta nas vodi na pošteni krug diljem Slavonije; nije klasično slavonska i nosi pozamašan iznos elevacije. Od jačih uspona tu su Omanovac, Anđina Baraka (cca. polovica rute, na istoj kontroli okrepa u vidu sendviči, banane, sokovi, voda, čokolada…) i Petrov vrh, prelazi se Požeška gora, a ponešto se hupsa i penje obroncima Dilja, dok relativno kasniji datum breveta dodaje ekstra dozu dramaturgije u cijeli događaj 😉

Uz tehnički ispravan bicikl, obavezna je kaciga, za noćnu vožnju ili u uvjetima smanjene vidljivosti reflektirajući prsluk ili trake, prednje bijelo i stražnje crveno svjetlo. Preporučljivo je imati rezervnu gumu i zračnicu, pumpu i alat.

Prijave

Startna pristojba iznosi 100 kn. Po uspješno završenom brevetu možete dodatno naručiti komemorativnu medalju za 70 kn. Prijaviti se možete do 23. rujna u 22:00 sata. U prijavi navedite Vaše ime i prezime, godinu rođenja, poštansku adresu, e-mail adresu i broj mobitela na koji Vas možemo dobiti za vrijeme breveta. Prijavite se na: petar.gerstman@gmail.com.

Informacije

  • Plan puta BRM 400 km Požega
  • Karta BRM 400 km Požega
  • gpx datoteke BRM 400 km Požega
  • Na startu će svaki sudionik dobiti plan puta, kartu i breveto karton, a obavezan je potpisati Izjavu.

Na startu, odnosno cilju, kao i na kontrolnim točkama svi sudionici su dužni pridržavati se propisanih epidemioloških mjera (sukladno prema ograničenjima i uputama koji će tada vrijediti).

Breveto se ne odgađa ili otkazuje zbog vremenskih uvjeta. Vidimo se!

Sljedeći brevet

Sljedeći brevet

BRM 200 km Đakovo

25 svibnja 2024 -Lička 2
Đakovo,Hrvatska31400
70993
DD dana
HH sati
MM min
SS sek
Brevet je startao!

Pretraži brevete

KALENDAR BREVETA 2024

Pretraži brevete

Arhiva