BRM 400 km Sveta Nedelja 2017 – najava

3. svibnja 2017. | Arhiva, Breveti - Arhiva

Dragi svi,

još jednom vam se nudi da se iskušate na napornom brevetu u dobrom društvu na kojem ćete, između ostalog, moći uživati u hrvatskim planinskim i primorskim krajolicima.

Kao što se može vidjeti na karti vozit će se iz Sv. Nedelje prema Karlovcu i Dugoj Resi pa potom uz Mrežnicu prema Josipdolu.

Nakon prelaska prijevoja koji dijeli Malu i Veliku Kapelu moći ćete jezdit ličkim cestama za Žutu Lokvu i Otočac gdje je prva kontrolna točka.

Iz doline Gacke ne možete van na dole nego samo uzbrdo. Nakon što savladate dva duga uspona moći ćete promotriti sjevernojadranske otoke s prijevoja Oltari.

Poslije kontrole u Sv. Jurju slijedi malo manje od 30 km vožnje uz morsku obalu cestom koja se stalno penje ili spušta.

U Novom Vinodolskom pozdravit ćete se s jadranskom magistralom i ponovo osvojiti jedan dugi uspon u smjeru Lukovog, Liča i Fužina kojeg još službene randonneurske noge nisu isprobale. 30 km divljine.

Poslije treće kontrolne točke u Delnicama vozit ćete prema cilju više, manje svi po noći. Stoga su prednja i stražnja svjetla te reflektirajući prsluk, uz ispravni bicikl i kacigu od samog starta, obvezatni dio opreme.

Početak breveta je u subotu 13. svibnja, u 6:00 s Trga A. Starčevića u Sv. Nedelji, krajnje vrijeme za dolazak na polaznu točku s ovjerenim putnim kartonima je 9:00 u nedjelju 14. svibnja.

Prijave

Startna pristojba iznosi 100 HRK. Po uspješno završenom brevetu možete dodatno naručiti komemorativnu medalju za 70 HRK. Prijaviti se možete do 11. svibnja u 23:59. U prijavi navedite vaše ime i prezime, godinu rođenja, poštansku adresu, e-mail adresu i broj mobitela na koji vas možemo dobiti za vrijeme breveta. Prijavite se ovdje.

Informacije

  • plan puta BRM 400 km Sveta Nedelja
  • karta BRM 400 km Sveta Nedelja
  • gpx datoteke BRM 400 km Sveta Nedelja
  • na startu će svaki sudionik dobiti plan puta, kartu i breveto karton, te mora potpisati Izjavu

Sljedeći brevet

Sljedeći brevet

BRM 200 km Đakovo

25 svibnja 2024 -Lička 2
Đakovo,Hrvatska31400
229106
DD dana
HH sati
MM min
SS sek
Brevet je startao!

Pretraži brevete

KALENDAR BREVETA 2024

Pretraži brevete

Arhiva