Najava BRM 200 km Nerezine 2017

13. travnja 2017. | Arhiva, Breveti - Arhiva

Pozivamo vas na jedini otočni breveto BRM 200 km Nerezine. Kao i do sada, vozit ćemo se po otocima Mali Lošinj i Cres. Start je ispred hotela Televrin u Nerezinama u subotu 29. travnja u 9:00 sati.

Dobro poznata trasa vodi od Nerezina do prve kontrolne točke u Lubenicama. Jedno od najljepših mjesta na otoku Cresu smješteno je na vrhu litice 378 metara iznad mora. Spektularni pogled nagrada je za uloženi trud vožnje po najstrmijim dijelovima trase.

Druga i treća kontrolna točka su trajektna pristaništa Porozine i Merag. Nakon Meraga slijedi najduža dionica do Malog Lošinja, a nakon toga povratak do mjesta starta, hotela ‘Televrin’ u Nerezinama.

Ukupno 203 kilometara i oko 3600 metara penjanja. Vremensko ograničenje je 13:30 što znači da do cilja treba doći do 22:30. Obavezni dio opreme je kaciga, reflektirajući prsluk ili trake i svjetla koja će se provjeravati na startu i tijekom vožnje. Za sve sudionike osigurana je večera na cilju u hotelu Televrin. Nemojte propustiti ovu jednistvenu biciklističku avanturu.

Vidimo se na startu u Nerezinama!

Prijave

  • startnina iznosi 70 kuna. Još toliko treba izdvojiti za medalju koju mogu naručiti svi koji uspješno završe breveto u zadanom vremenu. Prijaviti se možete zaključno do 27. travnja u podne. U prijavi navedite vaše ime i prezime, poštansku i email adresu, godinu rođenja i broj mobitela na koji vas možemo kontaktirati na brevetu – prijavite se ovdje

Informacije

  • plan puta BRM 200 km Nerezine
  • karta BRM 200 km Nerezine
  • gpx datoteka BRM 200 km Nerezine
  • red plovidbe Jadrolinijih trajekata prema otocima Cres i Lošinj (preuzeto sa web stranice http://www.jadrolinija.hr/): iz Brestove i s otoka Krka
  • na startu će svaki sudionik dobiti plan puta, kartu i breveto karton, te mora potpisati Izjavu (podsjećamo kako svaki sudionik treba biti osiguran)

Sljedeći brevet

Sljedeći brevet

BRM 200 km Đakovo

25 svibnja 2024 -Lička 2
Đakovo,Hrvatska31400
518142
DD dana
HH sati
MM min
SS sek
Brevet je startao!

Pretraži brevete

KALENDAR BREVETA 2024

Pretraži brevete

Arhiva