Najava BRM 200 km Skradin 2016.

19. rujna 2016. | Arhiva, Breveti - Arhiva

Slijedeći breveto na rasporedu u organizaciji Randonneurs Croatie je BRM 200 km Skradin. Za razliku od prijašnjih izdanja ovog BRMa ove godine neće biti 8 km makadama.

Start i cilj breveta bit će u Skradinu ispred Apartmana/Kafića Visovac (Konzum) (Skradinskih svilara 21) u subotu, 24. rujna 2016. u 7:00 sati.

Za kraj sezone jedna ruta bez velikih izazova. Dat će nam mogućnost uživanja u kršu i pogledu na more. Prilikom vožnje na obali mamit će nas brojni kafići i restorani. Biti će ovo prava prilika za joyride.

Brevet kreće iz Skradina prema zapadu. U prvih 50 km se odrađuju 2 spomena vrijedna uspona nakon kojih se spuštamo na obalu Jadrana kod Seget-a. Iz Seget-a krećemo Jadranskim magistralom prema sjeverozapadu. 1. kontrolna točka je BP INA u Primoštenu. Nastavljamo obalom preko Šibenika i Vodica do otoka Murter. U Betini je 2. kontrolna točka.

Predviđena trasa ukupne je duljine 204 km i do 2000 m visinaca. Podloga trase je od dobrog do odličnog asfalta.

Breveto je vremenski ograničen na 13 sati i 30 minuta, pa vas na cilju u Skradinu čekamo do 20:30 sati.

Kao i inače, obavezni dio opreme su kaciga, reflektirajući prsluk i svjetla.

Napomena: Parkiranje u Skradinu je ili otežano ili se skupo plaća! Predlažemo parkiranje izvan mjesta u okolnim selima i spuštanje na start biciklom.

Vidimo se na startu!

Prijave

Startnina iznosi 70 kuna. Po uspješnom završetku breveta može se naručiti komemorativna medalja (također 70 kuna). Prijaviti se možete do 22. rujna. U prijavi navedite vaše ime i prezime, adresu, godinu rođenja, email adresu i broj mobitela koji ćete koristiti na brevetu – prijavite se na email adresu (kornel.boros@gmail.com)

Informacije

Na start breveta dođite barem pola sata ranije (6:30) kako bi odradili administrativne stvari. Svaki sudionik dobit će plan puta, kartu i ACP karton za ovjeru kontrolnih točaka, a treba potpisati i Izjavu.

Breveto se ne odgađa zbog lošeg (ili predobrog) vremena.

  • Plan puta BRM 200 km Skradin
  • Karta BRM 200 km Skradin
  • gpx datoteke BRM 200 km Skradin
  • Izjava

Sljedeći brevet

Sljedeći brevet

BRM 200 km Kutina

27 srpnja 2024 -Aleja Vukovar 5
Kutina,Hrvatska44320
377134
DD dana
HH sati
MM min
SS sek
Brevet je startao!

Pretraži brevete

KALENDAR BREVETA 2024

Pretraži brevete

Arhiva

SLIČNI TEKSTOVI