Najava BRM 200 km Tudum 2015.

9. travnja 2015. | Arhiva, Breveti - Arhiva

Pozivamo svekoliki randonneurski puk da dođe i odveze 210 km na novoj trasi Tudum breveta koja većim dijelom vodi kroz Hrvatsko Zagorje. Start i cilj breveta bit će u Sv. Nedelji, Ulica Marijana Stilinovića ispred caffe bara Zeppelin. Start je zakazan za 8:00 u subotu 18. travnja. Cilj će biti otvoren do 21:30 istog dana.

Ponovo će, kao i lani, trebat skakutati po usponima i spustovima Medvednice, Ivanščice i Kuna gore. Strahinjčica će biti izvan puta, al’ zato ćete dobiti priliku da zavirite u svježe ozelenjene šume Maceljske gore. Bit će ponovo prolaz na slovensku stranu Sutle. Stoga, ne zaboravite ponijeti osobne iskaznice ili putovnice te poneki euro.

Premda nisu bili lajtmotiv, vozit ćete uz puno, više ili manje restauriranih, zagorskih dvoraca ili kurija. Spomenimo Mali i Veliki Tabor, Miljanu, Trakošćan, Bizeljsko … .

Cijeli krug dug je 210 km i visok 2100 m.

Osim ispravnog bicikla ili sličnog vozila pokretanog isključivo vašim mišićima, već spomenute osobne iskaznice i kacige, oprema za noćnu vožnju (prednja bijela i stražnja crvena u konstantnom modu svijetljenja, reflektirajući prsluk … ) obvezna je za sve sudionike koji neće stići do cilja za danjeg svjetla. Ne precjenjujte svoje mogućnosti! Opremu za noćnu vožnju potrebno je koristiti i u slučaju slabe vidljivosti.

Maraton će se voziti po svim vremenskim uvjetima.

Prijave

Startna pristojba iznosi 70 kuna. Po uspješnom završetku, može se naručiti medalja za još 70 kuna. Prijaviti se i/ili odjaviti se možete do 16. travnja u ponoć. U prijavi navedite vaše ime i prezime, godinu rođenja, poštansku adresu, e-mail adresu i broj mobitela kojeg ćete koristit za vrijeme breveta. Prijavite se, molimo, ovdje.

Bilo bi zgodno kada bi se na startu pojavili do 30′ ranije kako bi na vrijeme preuzeli putnu dokumentaciju.

Informacije

  • Plan puta BRM 200 km Tudum 2015
  • Karta BRM 200 km Tudum 2015
  • GPX datoteka BRM 200 km Tudum 2015
  • Na startu će svaki sudionik breveta dobiti plan puta, kartu i breveto karton, a treba potpisati Izjavu

Sljedeći brevet

Sljedeći brevet

BRM 200 km Đakovo

25 svibnja 2024 -Lička 2
Đakovo,Hrvatska31400
225764
DD dana
HH sati
MM min
SS sek
Brevet je startao!

Pretraži brevete

KALENDAR BREVETA 2024

Pretraži brevete

Arhiva