Najava BRM 200 km Tudum brevet 2014.

27. travnja 2014. | Arhiva, Breveti - Arhiva

Pozivamo vas da u subotu 3. svibnja, od 8 sati ujutro iz Svete Nedelje, vašim biciklima savladate 205 kilometara u dužinu i 1700 metara u visinu na Tudum brevetu 2014.

Kružna staza vodit će vas u Hrvatsko Zagorje kako bi po južnim obroncima Ivanščice i Strahinščice, po rijetko voženim cestama, izbliza vidjeli Zagorje zelene. Nastavak će vas provesti između Strahinščice i Kuna Gore te uvesti u dolinu Sutle po kojoj se vozi sljedećih 60 kilometara. Po prijelazu u Republiku Sloveniju i svladavanju malog uspona između Kunšperka i Rožce moći ćete osim u biciklističkoj vožnji uživati u Dolenjskim i Žumberačkim pejzažima. U grubo trasa izgleda ovako: Sveta Nedelja – Podsused – Kraljev Vrh – Gornja Stubica – Poznanovec – Budinščina – Belec – Lobor – Stari i Novi Golubovec – Radoboj – Krapina – Hum na Sutli – Prišlin – Zagorska Sela – Bistrica ob Sotli – Brežice – Bregana – Sveta Nedelja.

Brevet je vremenski ograničen na 13 i pol sati, što znači da ćemo vas na cilju u Svetoj Nedelji čekati sve do 21:30. Osim uvijek obaveznih dijelova opreme kacige, reflektirajućeg prsluka i svjetala za one koje misle maraton završiti u (su)mraku neophodna je osobna iskaznica ili putovnica, jer će se dva puta prelaziti državna granica između Republike Hrvatske i Republike Slovenije. Vidimo se na startu!

 

Prijave

Startna pristojba iznosi 75 kuna. Po uspješnom završetku breveta može se naručiti komemorativna medalja (70 kuna). Prijaviti se možete do 1. svibnja u ponoć. U prijavi navedite vaše ime i prezime, adresu, godinu rođenja, e-mail adresu i broj mobitela koji ćete koristiti na brevetu. Prijavite se ovdje.

 

Informacije

  • plan puta BRM 200 km Tudum brevet 2014
  • karta BRM km Tudum brevet 2014
  • na start breveta dođite oko pola sata prije starta kako bi riješili administrativne stvari: startnina, plan puta, karta i breveto karton, a svaki sudionik treba potpisati i Izjavu
  • ovdje možete naći gpx datoteke

Sljedeći brevet

Sljedeći brevet

BRM 200 km Đakovo

25 svibnja 2024 -Lička 2
Đakovo,Hrvatska31400
71784
DD dana
HH sati
MM min
SS sek
Brevet je startao!

Pretraži brevete

KALENDAR BREVETA 2024

Pretraži brevete

Arhiva