Najava BRM 300 km Laktec – October Calling

5. listopada 2022. | Arhiva, Breveti - Arhiva

Čujte i počujte!

Listopad Vas zove na laganica breveto Prigorjem, Zagorjem, Međimurjem, Slavonijom i Posavinom, BRM 300 km Laktec nazvan October Calling.

Startat će se u subotu 22.10.2022. u 06:00 sati iz malog i pitomog prigorskog sela Laktec, nedaleko Sesveta, gdje će biti i cilj na kojem Vas čekamo do 02:00 sati u nedjelju 23.10.2022.

Nakon starta krenut ćete već poznatim pravcem preko Zeline i Varaždina do Perivoja Zrinski u Čakovcu gdje ćete kod Starog Grada nabaciti fotkicu sa Zrinskima i odraditi KT1. Nakon toga ćete se spustiti preko Ludbrega do Koprivnice gdje ćete na Trgu Zrinski opet nabaciti fotkicu ali ovaj put sa Spomenikom biciklu i odraditi KT2. Zatim Vas put vodi do Bjelovara gdje ćete se pofotkati kod fontane „Povratak panonskih kitova“ i odraditi KT3. Pošto se ovaj breveto fotkamo po kontrolkama sljedeće fotkanje ćete odraditi u Kutini, na šetnici uz Kutinicu kod replike starinskog bicikla i to će Vam biti KT4. U Kutini se priključujete na dobro znani cestovni pravac i peglate sve do Ivanić-Grada gdje ćete na INA benzinskoj zatražiti žig i potvrditi prolazak kroz KT5. Nakon kontrolke ostaje Vam 30-tak laganih km do cilja!

A da ne bi gladni otišli doma, poslužit ćemo ručak/večeru J

Pošto će se okupljanje održati na terasi obiteljske kuće, molimo Vas da za parking iskoristite prostor ispred Vatrogasnog doma, te površine uz cestu, sve se nalazi unutar 50 m od starta/cilja. Adresa okupljanja je: Laktec 22, Donja Zelina.

Prijave

Startna pristojba iznosi 100 kn. Po uspješno završenom brevetu možete dodatno naručiti komemorativnu medalju za 70 kn. Prijaviti se možete do 20. listopada u 00:00 sati. U prijavi navedite Vaše ime i prezime, godinu rođenja, poštansku adresu, e-mail adresu i broj mobitela na koji Vas možemo dobiti za vrijeme breveta. Prijavite se ovdje.

Informacije

  • Plan puta BRM 300 km Laktec – October Calling
  • Karta BRM 300 km Laktec – October Calling
  • gpx datoteke BRM 300 km Laktec – October Calling
  • Na startu će svaki sudionik dobiti plan puta, kartu i breveto karton, a obavezan je potpisati Izjavu.

Uz tehnički ispravan bicikl, na brevetima je obavezna kaciga, reflektirajući prsluk i ispravno osvjetljenje. Uz to se preporučuje priručni alat, pumpa, pribor za krpanje guma. 

Breveto se ne odgađa ili otkazuje zbog vremenskih uvjeta.

Vidimo se!

Ivana Štukelj

Sljedeći brevet

Sljedeći brevet

BRM 200 km Đakovo

25 svibnja 2024 -Lička 2
Đakovo,Hrvatska31400
225091
DD dana
HH sati
MM min
SS sek
Brevet je startao!

Pretraži brevete

KALENDAR BREVETA 2024

Pretraži brevete

Arhiva