Najava BRM 300 km Požega

1. rujna 2023. | Arhiva, Breveti - Arhiva

U subotu 16. rujna po prvi put održava se BRM 300 km Požega.

Start breveta je u subotu 16.09. u 9 sati iz ugostiteljskog objekta „Zlatni lug“, Donji Emovci 32, u neposrednoj blizini Požege. Ruta nas vodi na pošteni krug diljem Slavonije; nije klasično slavonska i nosi pozamašan iznos elevacije. Od jačih uspona tu su Omanovac na Psunju (na ovoj kontrolnoj točki bit će okrepa u vidu sendviča, banana, sokova, vode, kave), Anđina baraka na Papuku i Petrov vrh na Krndiji. Na početku breveta prelazi se Požeška gora, te se ponešto hupsa na potezu Pakrac – Voćin.

Uz tehnički ispravan bicikl, obavezna je kaciga, za noćnu vožnju ili u uvjetima smanjene vidljivosti reflektirajući prsluk ili trake, prednje bijelo i stražnje crveno svjetlo. Preporučljivo je imati rezervnu gumu i zračnicu, pumpu i alat.

Informacije

  • Plan puta BRM 300 km Požega
  • Karta BRM 300 km Požega
  • gpx datoteke BRM 300 km Požega
  • Na startu će svaki sudionik dobiti plan puta, kartu i breveto karton, te mora potpisati Izjavu 

Prijave

Startna pristojba iznosi 15 eura. Po uspješno završenom brevetu možete dodatno naručiti komemorativnu medalju za 10 eura. Prijaviti se možete do 15. rujna u 21:00 sati. U prijavi navedite Vaše ime i prezime, godinu rođenja, poštansku adresu, e-mail adresu i broj mobitela na koji Vas možemo dobiti za vrijeme breveta. Prijavite se ovdje.

Vidimo se!

Petar Gerstman

Sljedeći brevet

Sljedeći brevet

BRM 200 km Đakovo

25 svibnja 2024 -Lička 2
Đakovo,Hrvatska31400
66612
DD dana
HH sati
MM min
SS sek
Brevet je startao!

Pretraži brevete

KALENDAR BREVETA 2024

Pretraži brevete

Arhiva