BRM 200 km Požega – Najduža noć

BRM 200 km Požega – Najduža noć

Pozivamo Vas da godinu završite vozeći ravničarskih 200 km u (gotovo) najdužoj noći. Pred nama je još jedan zimski izazov: 200 km sa startom u prostorijama NK Dinamo Rajsavac u Rajsavcu, gdje je i cilj breveta, a pečatiramo se samo jednom u prostorijama kluba Okac u Županji. Lagani profil, ruta kroz civilizaciju, otvoreni kafići, osvijetljena mjesta, mini okrijepe na startu, cilju i kontrolnoj točki … standardno.

Informacije

Plan puta

Karta

GPX datoteke

Izjava

Informacije

Start i cilj su prostorije NK Dinamo Rajsavac. Riječ je o naselju 10-ak km istočno od Požege, u Općini Jakšić, na cesti Požega – Našice. Start je u subotu 16. 12. u 16:00 sati. Vremensko ograničenje je 13:30 sati, što znači da do cilja (također klupske prostorije NK Dinamo) treba doći u nedjelju 17. prosinca do 5:30 sati.

Uz tehnički ispravan bicikl, obavezna je kaciga, za noćnu vožnju ili u uvjetima smanjene vidljivosti reflektirajući prsluk ili trake, prednje bijelo i stražnje crveno svjetlo. Svaki sudionik obvezan je uz sebe imati napunjen mobitel s brojem iz prijave na koji treba biti dostupan za vrijeme breveta. Od dodatne opreme preporučuje se sa sobom ponijeti priručni alat, pumpu, pribor za krpanje i rezervnu zračnicu.

Odustajanja obavezno javiti na broj s plana puta!

More forecasts: Wetter 4 wochen

Popis prijavljenih

  1. Petar Gerstman
  2. Ksenija Oletić
  3. Siniša Babić
  4. Hrvoje Pezelj
  5. Goran Štrk
  6. Goran Zec
  7. Željko Latković

Homologacije

Sljedeći breveti